В света на известните разводът, за съжаление, е много вероятният

...
В света на известните разводът, за съжаление, е много вероятният
Коментари Харесай

Войната на бившите: колко струваха най-скъпите звездни разводи

В света на известните разводът, за жалост, е доста евентуалният процес на брачния живот. Натовареният работен график, многочислените изкушения за извънбрачни връзки и сблъскът на мощни и разнообразни характери постоянно стават причина обичаните ни (и не толкова) двойки рано или късно да се разделят.

И в случай че това може да се случи на всеки, то звездните фамилии се разграничават по това, че откакто поемат по разнообразни пътища, остават няколко милиона, а от време на време и милиарда, които би трябвало да бъдат поделени.

Тогава играта загрубява и хора, които са се клели във безконечна обич, елементарно се трансформират във врагове.

Някои от тях съумяват да се спогодят, разплатят и да продължат, поддържайки естествени връзки . При други свадите и обвиняванията не престават с години .

Колко коства едно разрушено сърце? Оказва се, че в случай че половинката ти е звезда от шоубизнеса, предприемач или кралска персона, цената може да е много висока.

Колко костваха 11 от най-скъпите разводи на известни личности, разберете в галерията:
 Колко костваха най-скъпите звездни разводи?  Колко костваха най-скъпите звездни разводи?  Колко костваха най-скъпите звездни разводи?  Колко костваха най-скъпите звездни разводи?
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР