В страната ще има предсрочни парламентарни избори. Без значение е

...
В страната ще има предсрочни парламентарни избори. Без значение е
Коментари Харесай

Иван Христанов: Готвим се за предсрочни парламентарни избори

В страната ще има предварителни парламентарни избори. Без значение е дали те ще са през декември, януари или март. Това предвижда в предаването „ Офанзива “ Иван Христанов – основател на партия „ Единение “, някогашен зам.-министър на земеделието.

„ Готвим се за предварителни парламентарни избори. Основният приоритет на ръководещата коалиция е Шенген и в случай че след него има нещо, което ги свързва, ще бъде притеснително. Ако към момента имат заварка, значи са се намесили клиентелизъм, схеми и олигархия “, съобщи Христанов.

Христанов акцентира, че значими позиции в комисии и организации са останали за Движение за права и свободи. Като образец той уточни Министерство на земеделието, където има архитекти, взели присъединяване в схеми.

„ Партия „ Единение ” седи изрично в центъра. Преходът изтегли виталните сили на стопанската система, това не е бюджет, а бизнес. Пенсионерите би трябвало да избират дали да си купят медикаменти или храна. Не можем да следваме догматичните модели на ляво и дясно, а прагматичния център. Кураж, професионализъм и морал не престават да се отстояват непоколебимо при нас, пиявицата „ проведена престъпност “ би трябвало да бъде преборена “, съобщи Христанов.

 Снимка: БГНЕС

Христанов акцентира, че задачата на президента Румен Радев е да „ поляризира “ обществото. Според Христанов нито едно държавно управление не е спирало да изнася оръжия за Украйна.

„ Следва максимата „ Разделяй и владей “ – с цел да не можем да реализираме националните си цели и да продължаваме да бъдем владени от едни и същи задкулисия. Аз не виждам някое държавно управление да е спирало да изнася оръжия за Украйна. Изнесоха се оръжия за милиарди. 100-те бронирани машини, които ще предоставим, са нищо спрямо тях. Имаме потребност от осъвременяване на въоръжението, армията ни да бъде среда за развиване на високи технологии “, разяснява той.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР