В събота разбрах от източник от управляващата коалиция, че готвят

...
В събота разбрах от източник от управляващата коалиция, че готвят
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Гласят Илиян Михов, професор от Сингапур, за шеф на БНБ

В събота разбрах от източник от ръководещата коалиция, че готвят Илиян Михов, професор от Сингапур, за началник на Българска народна банка, сподели зам-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев по Би Ти Ви.

Такава тематика не е дискутирана измежду ръководещите, сподели малко по-късно в същото студио шефът на бюджетната комисия в Народното събрание Любомир Каримански. Познавам задочно Илиян Михов, сподели Каримански, считам, че е добра кандидатура също. На профила дават отговор доста хора. Необходимо е съдружните сътрудници да обсъдят тематиката.



Илиян Михов

Той разкри и за какво Движение за права и свободи е поставило в дневния ред тематиката за " златните паспорти ".

" Прочетохме разбор, че издаването на капиталово поданство от България ще пречи за премахането на визите от Съединени американски щати. Тогава ние от Движение за права и свободи взехме решение да внесем законопроект. Поискахме да се запише като изискване всички издадени капиталови паспорти да бъдат тествани до един.

Сагата получи ново развиване тази седмица. Министърът на правораздаването сподели, че всичките капиталови планове са издавани от една адвокатска адвокатска фирма, за която споделиха, че е близка до Движение за права и свободи. Ние незабавно поисхаме инспекции, излязоха и изявления в избрани медии.

Излезе притежателят на адвокатската адвокатска фирма и сподели, че няма нищо общо с Делян Пеевски, в противен случай, водил е каузи против него ", изясни Цонев.

ТЕМА преди 1 ден 18266 преди 2 дни 3227 преди 2 дни 1497
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР