В събота ни очакват двата полуфинала при мъжете на Мастърс

...
В събота ни очакват двата полуфинала при мъжете на Мастърс
Коментари Харесай

Мъжките полуфинал в Индиън Уелс и мачове с българско участие


В събота ни чакат двата полуфинала при мъжете на Мастърс шампионата в Индиън Уелс, както и финалите на двойки. Коефициентите за мачовете можете да видите на.

В 22 часа един против различен излизат Даниил Медведев и Франсис Тиафо. Бившият №1 в света продължава победната си серия и доближи до първи полуфинал в Индиън Уелс, до момента в който за Тиафо това е първи полуфинал въобще на равнище Мастърс 1000. До момента американецът е по-убедителен в шампионата, само че в това време няма победа в четирите си против с руснака.

Даниил е апетитен за любимец от букмейкърите с коефициент от * по отношение на 4.30* за победа на американеца. На се прави оценка опцията двамата да играят три сета между тях.

Веднага по-късно на централния корт в „ тенис парадайса “ ще излязат младите суперзвезди Карлос Алкарас и Яник Синер. Те изиграха един от мачовете на 2022-а в четвъртфинала на US Open, когато испанецът избави един мачбол, с цел да победи и след това да стигне до трофея.

До момента двамата са си разменили по две победи. Алкарас е пожеланият избор на
букмейкърите с коефициент от по отношение на за италианеца. Според мнозина този мач може да бъде решен в трети сет, а тази опция се прави оценка на.
Stadium 1 Коефициенти
От 20ч.: Крейчикова/Синякова -Хадад Мая/Зигемунд 1.26*/4.50*
От 22ч.: Даниил Медведев – Франсис Тиафо 1.29*/4.50*
Карлос Алкарас – Яник Синер 1.58*/2.70*
Не преди 2ч.: Колхоф/Скъпски – Бопана/Ебдън

Не се толерира писането на политически мнения.


*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди
залог на платформата .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР