В резултат на най-проливните дъждове за последните 20 години в

...
В резултат на най-проливните дъждове за последните 20 години в
Коментари Харесай

Невиждани от 20 г. порои в Индия срутиха 15 сгради, има загинал

В резултат на най-проливните дъждове за последните 20 години в Делхи един човек почина, 15 здания се срутиха, оповестява каналът NDTV, базирайки се на противопожарната работа на града.

" След съботния пороен дъжд в града 15 къщи се срутиха, един човек почина “, твърди представител на пожарната пред малкия екран. Отбелязва се също, че жителите на столицата са се сблъскали с проблеми заради наводнението на една от най-важните бизнес и търговски зони на Делхи - Connaught Place, осведоми БГНЕС. Медиите цитират свидетел, който споделя: " Само няколко часа дъжд доведоха до такава ужасна обстановка ".

По-рано тази седмица All India Radio заяви, че минимум 12 души са починали в щата Бихар вследствие на удар от гръмотевица и последствията от проливните дъждове. Индийският метеорологичен отдел предизвести, че проливният дъжд ще продължи в няколко елементи на щата, до момента в който отделът за ръководство на бедствия прикани хората да се въздържат от излизане на открито по време на дъжд заради гръмотевичната стихия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР