В рамките на следващата седмица, точно преди парламентарните избори на

...
В рамките на следващата седмица, точно преди парламентарните избори на
Коментари Харесай

Ремонт на отсечка от магистрала Тракия приключва за изборите

В рамките на идната седмица, тъкмо преди парламентарните избори на 4 април, ще приключи ремонтът на сектора от автомагистрала " Тракия " сред връзката за автомагистрала " Марица " и пътен възел " Чирпан " и придвижването по правата ще бъде възобновено, разгласи министър-председателят Бойко Борисов.

Това стана на следващата обиколка из страната, която беше предавана онлайн във Facebook.Този път министър председателят и претендент за народен представител бе съпровождам от различен претендент за депутат - зам.-министъра на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.

Двамата създали оглед на финалните действия по 6-километровия сектор от автомагистралата, част от общо 16,5 км от автомагистралата, които се обновяват сега.

Борисов разгласи, че " след 3-4 дни българските жители ще карат действително по нова автомагистрала “ и се похвали, че асфалтът, който се поставя в сектора, може да устоя натоварване от 12,5 тона на ос. " Мантинели, мрежи, канавки, основа, всичко е ново. Навремето го направиха по този начин, че си оставиха ръцете ", сподели още той.

С стартирането на придвижването в ремонтирания 6-километров сектор трафикът в посока Бургас ще минава от пътен възел " Чирпан " по третокласния път III-664 през околовръстния път на Чирпан и по път II-66 Чирпан - Стара Загора до пътен възел " Чирпан - изток ", където ще се връща на автомагистралата, и назад. Ремонтните действия на 10-километровата права до пътен възел " Чирпан - изток " се планува да завършат до 17 април.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР