В привидно странно развитие на нещата The War Zone информира,

...
В привидно странно развитие на нещата The War Zone информира,
Коментари Харесай

Военната база Рамщайн оцеля след ракетна атака

В видимо необичайно развиване на нещата The War Zone осведоми, че авиобазата Рамщайн в Германия, най-голямата американска военна база в Централна Европа, е подала сигнал за паника към своя личен състав за евентуален иден ракетен удар.
След като, командването въз основата популяризирало уведомление, в което се показва, че " изстрелването на ракетата е оценено като част от обучение " и не се смята за опасност за базата.
Първоначалните тревожни указания на командването гласят, че информацията е пристигнала от системата за ранно предизвестие, заради което – съгласно процедурата при такива случаи – личния състав е бил известен какво става и какво да прави.
Подробностите за странното „ ракетно нахлуване ” остават извънредно лимитирани, показва The Drive, само че уеб сайтът показва, че за евентуални врагове. По-специално Русия разполага с балистични и крилати ракети, ситуирани наоколо в Калининград и по целия западен завършек на границата си със страните членки на НАТО. Това е в допълнение крилатите ракети с морско и въздушно базиране, които могат да бъдат изстреляни да вземем за пример от Балтийско море. Разбира се, стратегическите сили на балистичните ракети на Русия също могат да доближат намиращата се на хиляди килбометри Германия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР