Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Ивица Дачич заяви днес,

...
Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Ивица Дачич заяви днес,
Коментари Харесай

Ивица Дачич: Един човек беше арестуван за заплаха за сигурността на президента Вучич

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Ивица Дачич съобщи през днешния ден, че Драган Миятович от Сомбор е бил задържан за опасност за сигурността на сръбския президент Александър Вучич, оповестява.

„ Поради опасност за застрашаване сигурността на президента на републиката, Драган Миятович от Сомбор е задържан и е арестуван за 48 часа “, се споделя в известие на Министерството на вътрешните работи.

Висшите държавни чиновници остро осъдиха заканите, отправени към президента на Сърбия Александър Вучич в обществените мрежи, последвали убийството на министър-председателя на Словакия Робърт Фиц, и приканиха способените органи да реагират незабавно.

Премиерът на Сърбия Милош Вучевич уточни, че чака незабавна реакция от страна на способените държавни органи и подсети, че сходни закани е имало и преди.

„ Подобни чудовищни ​​заплахи към този момент са добре позната матрица, посредством която в извънредно значими и съдбоносни моменти за Сърбия се пробват да пречупят президента Вучич, до момента в който той се бори и поставя гигантски старания, с цел да попречи на Организация на обединените нации да одобри резолюцията за Сребреница и да избави Сърбите от стигмата, че носят етикета на геноциден народ, само че това няма да им помогне ", сподели Вучевич.

Както сподели той, президентът Вучич е посочил и потвърдил доста пъти до момента, че никакви закани и напън не могат да го изплашат и разклатят, а ще го създадат още по-силен в битката за Сърбия и нейните жители, както и за всички бъдещи генерации.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР