Президентът на Сърбия Александър Вучич заяви днес, че решението как

...
Президентът на Сърбия Александър Вучич заяви днес, че решението как
Коментари Харесай

Вучич за резолюцията за Сребреница: Нямам послание за Черна гора, решението е на тях, ние ще действаме съответно

Президентът на Сърбия Александър Вучич съобщи през днешния ден, че решението по какъв начин Черна гора ще гласоподава за резолюцията в Сребреница е в Организация на обединените нации в Подгорица и че Сърбия ще работи по съответния метод, оповестява.

Вучич беше в Котор в навечерието на началото на срещата на върха Западни Балкани - Европейски Съюз и на въпрос дали има обръщение към Черна гора по отношение на резолюцията, той сподели, че това е въпрос на тази страна.

" Нямам известие за Черна гора. Това е тяхна работа, те вземат решение по този въпрос. Знаем какво е отношението им, те имат други тук, които да им споделят какво и по какъв начин да вършат, ние не вършим това “, съобщи Вучич.

Той още веднъж попита, не Черна гора, а нейните основатели и настойници, какво е смисъла на тази резолюция през днешния ден.

" Какъв е смисълът на тази резолюция през днешния ден? Те споделят, че това не е налагане на групова виновност. По-скоро какво е това? Индивидуалната виновност се открива с присъди ", означи президентът на Сърбия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР