В последните месеци всички погледи са приковани към Джулиана Гани.

...
В последните месеци всички погледи са приковани към Джулиана Гани.
Коментари Харесай

Нов ден, нови обяснения: Джулката отрича да е лоша майка и има някои аргументи в тази посока

В последните месеци всички погледи са приковани към Джулиана Гани. Първо тя разгласи, че се разделя с Илиян Найденов поради невярност, а след това фитнес инструкторът сподели и другата страна на историята, пускайки скандални записи с Джулката.

И до ден сегашен една от главните линии в рецензиите на почитателите ѝ е, че тя не е добра майка, не се вижда със сина си, не качва фотоси с него и вместо да се бори за Давид, тя обикаля Европа в съмнителна компания.

Виж още: Каръшка история: Теа Минкова vs. един портокал! Инфлуенсърката - с шевове и травми 

Именно това стана мотив Джулката да влиза в пояснителен режим още веднъж. " Давид е единственият човек, който знае по какъв начин звучи сърцето ми от вътрешната страна. А откакто се роди, започнах да виждам по какъв начин сърцето ми към този момент е извън и изследва света, смее се, учи се да приказва и върви. Коя майка не обича детето си ", попита тя под бумеранг в Instagram. 

По думите на моделката това, че не споделя за сина си нищо онлайн, не я прави неприятна майка. " Това, че стопирах да споделям в Instagram за Давид прави ли ме неприятна майка? А в случай че споделях непрекъснато, нямаше ли да ме обвините, че това е поза? В този миг да вардя безмълвие е вярното съгласно мен решение ", приключва тя.

Виж още: Секси щерката на Мая и Магапаса показва първокласен живот в Лас Вегас 

Междувременно Гани се прибра от късото си пътешестване във Франция и незабавно се завърна във фитнес залата. От последните ѝ сторита пък разбираме, че моделката е решила и към този момент отстранява някои от татусите си.

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР