В последните години използването на самолетите се понижи значително поради

...
В последните години използването на самолетите се понижи значително поради
Коментари Харесай

Никога не носете такива дрехи и обувки, когато летите със самолет

В последните години потреблението на самолетите се намали доста заради поставените условия, забрани и ограничения, само че това не значи, че в близкото бъдеще няма да възвърнем предходния си метод на живот и ще ни се постанова да прибягваме до летищата и самолетите, с цел да прекосяваме и доближаваме другите точки на света.

Понякога полетите са прекомерно дълги и изискват по-комфортно облекло и обувки, с цел да не се усещаме като пребити, щом стъпим на земя. 
За да си създадете допустимо най-голямо улеснение, се допитахме до някои специалисти, лекари и пътешественици за най-хубавите препоръки и рекомендации, които биха ви дали за облеклото по време на полет. Ето и кои са те:

Избягвайте дънките
10-те най-комични неточности в облеклото и стила
Начинът, по който се обличаме, разкрива доста от характера, класата, общественото състояние, работата и усета ни. И въпреки актуалната мо...
Прочети повече
Дънките може да ви стягат от самото начало, не са задоволително удобни и е по-добре да ги съхраняваме в куфара, а не върху себе си по време на полета. 

Не обличайте тесни облекла

За да се чувствате като вкъщи си, заложете на по-свободни облекла с удобна и мека материя, които е целесъобразно и да са от естествени материи, а не синтетични. Специалистите предлагат и да замените елементарните чорапи с компресионни.

Малко по-голям сутиен

Като резултат от летенето може да се появи и лекото отичане, което включва и гръдната ви област. Ако заложите на сутиен по размер, не е изключено в даден миг той да ви аргументи дискомфорт – презрамките и обиколката ви стягат и опъват както гърба, по този начин и раменете ви. Най-добрата опция тук е спортният сутиен.
15 трика, които държат облеклата и обувките в топ положение
Дрехите и обувките ни са всекидневно подложени на капризите на времето.  Високите температури, парещото слънце, студът и дъждът оста...
Прочети повече
Не слагайте нови маратонки или обувки на ток

Отново заради летенето и смяна на налягането, може да се аргументи и отичане на краката, както и заради дългото носене на обувките. Затова е целесъобразно да обуете такива, за които сте сигурни, че ще са ви допустимо най-удобни. В никакъв случай не тръгвайте с обувки на висок ток, защото тук става въпрос и за сигурността ви при положение на индцидент или евакуация. Други несъответствуващи разновидности са отворените обувки – сантали, чехли и така нататък

Набавете си огромен шал

Шалът е превъзходен аксесоар, който може да се употребява по разнообразни способи. Ако в самолета е по-студено, ще имате спомагателен пласт, с който да се увиете. Той може да се изпозлва и за предотвратяване от зародил пушек при положение на щета, както и в случай че ви изгубят багажа – да се оптимално подсигурени при попадането ви в студена страна. Обаче за вашата сигурност в самолета, е целесъобразно да не го връзвате към врата си.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР