В последните години Бургас утвърждава статута си на целогодишна дестинация

...
В последните години Бургас утвърждава статута си на целогодишна дестинация
Коментари Харесай

"Гранд хотел и СПА Приморец" - Бургас, е от най-предпочитаните места за бизнес мероприятия

В последните години Бургас утвърждава статута си на целогодишна дестинация за конферентни събития. От коктейли, конференции и образования до презентации, семинари и работни срещи за бизнеси от всевъзможен мащаб, градът несъмнено има какво да предложи на фирмите. Инфраструктурата, подкрепяща провеждането на сходен вид ивенти, е все по-богата. Целенасочената работа на локалната администрация и огромните хотелски комплекси докара до създаване на богато портфолио обекти и свързани преимущества, които с изключение на всичко останало са позиционирани основно на едно място - новия приморски градски център на Бургас, образуван в региона на Морската гара.

Една от най-предпочитаните от бизнеса местоположения за изнесени събития е " Гранд хотел и СПА Приморец ". Елегантният хотел се радва на дългогодишно партньорство с компании от разнообразни сектори, които построяват устойчива традиция на изнесени събития с място на осъществяване единствения 5-звезден бургаски гранд. Неуморната безупречна работа на маркетинг екипа утвърди " Приморец " като приближен сътрудник за изнесени мероприятия от всевъзможен мащаб. Тук бизнесите чака богат микс гъвкави варианти за събития, като залите са с повърхност до 270 кв.м и според от разпределението са подобаващи за от 10 до 200 души.

Успехът на " Приморец " в бизнес събитията поддържа и местоположението - на първа линия море, с необятна златна плажна линия, луксозна градина, ресторант с изключителна кухня, която не може да бъде открита другаде в морския град, и шеф-готвач, подготвен да откликне и на най-нестандартните желания за галавечеря, коктейл, кафе паузи или друго особено събитие. Класният сервиз и извънредно високият професионализъм на екипа поддържат триумфа на всяко конферентно събитие със сцена хотела. Настаняването е в елегантни и удобни стаи и жилища, гледките са луксозни панорами парк и море. Допълнително наличните 3 хиляди кв.м СПА център 6th Sense и бюти салон SENSE трансформират престоя в същински класно прекарване.

В непосредствена непосредственост до " Приморец " се намира бизнес хотел " ДАС Марина ". Той е в съвременна, минималистична морска стилистика. Разположен директно до морето в региона на Морската гара, това е хотелът с конферентна зала с най-хубава панорама в страната. В региона на под 5 минути пешком са ситуирани Международен конгресен център - Бургас, заведения за хранене и магазини, зони за отдих и разходка, луксозната Морска градина на града. Акумулирането на сходен богат набор значими за всяко конферентно събитие условия - от оборудвани зали с друг потенциал и варианти за настаняване и изхранване до рекреационни обекти, плаж и парк и бърз достъп до центъра на града, основни пътни артерии и близкото летище, трансформират Бургас в същински привлекателна дестинация за бизнеса през всеки сезон.
Реклама
" Най-успешните събития са присъствените - и се веселя, че календарът ни е ангажиран най-вече с сходни ивенти. Организираме и фестивал на изкуствата и сватбено ревю, трансформирайки пространствата на " Приморец ". Като изконна част от града за нас са значими освен нашите посетители от целия свят и България, само че и бургазлии. Каква е формулата на триумфа ни ли? Адаптивни сме, изобретателни, гъвкави. Имаме години опит, работим професионално, грижим се да предоставим най-хубавите условия и сме приближен сътрудник за всяко бизнес събитие от първия до последния подробност - тъй като контрагентите ни заслужават най-хубавото " - обобщава триумфа на " Приморец " маркетинг мениджърът на хотела госпожа Петя Караманска.
Свързани публикации Потайностите на най-знаковия бургаски хотел: " Гранд хотел и СПА Приморец " 22 април 2022, 00:00 Мартин Желев: Подборът на локация е основен за триумфа на всяко бизнес мероприятие 25 септември 2020, 00:00 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР