В поредния скандал се забърка плеймейтката Ася Капчикова. Бившето гадже

...
В поредния скандал се забърка плеймейтката Ася Капчикова. Бившето гадже
Коментари Харесай

Капчикова Скочи На Тита Заради Криско

В следващия скандал се забърка плеймейтката Ася Капчикова. Бившето гадже на Криско е подготвена да нападне всяко момиче, което е близо до рапъра. Този път обект на словесните нападки на русокоската се оказа певицата Тита.

Явно подразнена от триумфа на последния шлагер на певицата, в който ефективно присъединяване има Криско, плеймейтката показа пародийно клипче на песента „Фотошоп“ на Тита, в която изпълнителят е мъж, нагизден с руса перука и набола брада. Като коментар миньончето написа с подигравка – „Приликата с действителни лица е случайна“. Десетки почитатели на Тита интерпретираха думите на Ася като следващия скандал, който моделката желае да сътвори.

Защитници на Капчикова пък изригнаха яростно в нейна отбрана. „България Днес“ се свърза с моделката за коментар по отношение на връзките си с певицата. „Не тая неприятни усеща към Тита. Просто съм споделила клип и съм написала нещо. Това не значи нищо“, сподели хубавицата пред вестника, като опита да потуши разразилата се свада.

„Много сме сюрпризирани, до момента не сме имали проблеми с Ася Капчикова. Мисля, че Тита се развива съвършено, и това, че има недоброжелатели, е единствено знак за триумфа й“, обявиха от екипа на привлекателната дива.

Припомняме, че нееднократно моделката се е забърквала в кавги, като най-драматична бе разпрата с дизайнерката Мегз. Повод за грандиозния скандал бяха 1000 лева, които двете не можаха да разделят. Парите трябваше да се платят на Ася, която да популяризира облеклата на Мегз в предаване. Според Мегз моделката не спазила ангажимента и няма да получи нито стотинка, написа „България днес“.

Двете не спираха да се хокат, а фенове на яростния скандал станаха стотици в обществените мрежи. Конфликт с Ася има и Мис Силикон Боряна Миткова. Миската не спря да сипе обиди по адрес на миньончето, а мотивът е сдърпване в столична дискотека. Въпреки че името й непрекъснато влиза в светските летописи, Капчикова бе безапелационна, че проблемите на другите не я интересуват и се усеща добре на този стадий от живота си.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР