В политиката оцеляват тези, които са добри актьори. В това

...
В политиката оцеляват тези, които са добри актьори. В това
Коментари Харесай

Харалан Александров: Добрите актьори оцеляват в политиката. Такъв е Борисов

В политиката оцеляват тези, които са положителни артисти. В това отношение добър образец е нашият министър председател Борисов. Нищо чудно в идващите години да го забележим в още едно-две превъплъщения.
Това сподели пред bTV общественият антрополог Харалан Александров. Тезата му съответствува съвсем буквално с тази на Георги Харизанов, който бе посетител в утринния съботно-неделен блок по същата телевизия.

ФрогНюз напомня, че единствено преди ден анализатори означиха тишината, която витае към нормалните бранители на ръководещите. Днес обаче в медийното пространство се появиха изявленията както с Тома Биков, по този начин и към този момент гореспоменатите лица.

Всичко това се случва на фона на поредност от земетресения в кабинета - свадите с предприемача Васил Божков не стопират да се множат с съвсем всеки минал ден, а с изключение на всичко се появяват и разкрития за скъпи парцели на името на премиерското пресаташе Севдалина Арнаудова и скандалното изявление на земеделския министър Десислава Танева, която прикани представители на сектора да мълчат пред Европа за нередностите, с цел да не спрат финансовите потоци от фондове. За похлупак преди два дни се появи и абсурден запис, в който съгласно изказванията основна роля играе точно Борисов. Премиерът си служи с пошъл език и употребява обидни квалификации по адрес на ръководителя на Народно събрание Цвета Караянчева. Вчера косвено Борисов отхвърли гласът от записа да е негов и загатна за реплика.

" Нашата приказка в последно време стана много готическа, мрачна, всеки се пробва да изкара другия неприятен воин и да се показа като добър. Това е много притеснително, тъй като предизвиква регреса и хората много по-трудно се ориентират. Метафората става централен конструкт за разбирането. Живеем в един все по-приказен свят, уповавам се да се оправим ", разяснява Харалан Александров.

" Приказките ", за които приказва препращат към комиксите, публикувани от Васил Божков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР