В Плевен сме, за да подкрепим Ева Маринова, за да

...
В Плевен сме, за да подкрепим Ева Маринова, за да
Коментари Харесай

Корнелия Нинова подкрепи кандидата за кмет на Плевен, Ева Маринова

„ В Плевен сме, с цел да подкрепим Ева Маринова, с цел да подкрепим листата за общински съветници на Българска социалистическа партия, тъй като са умни и готови хора, които ще дадат всичко от себе си – сили, сила и сърце за положителното на плевенчани.

Обръщаме се към всички за поддръжка, в случай че желаят да се промени този циничен модел на ръководство на Плевен толкоз години, който остави нерешени доста въпроси “.

Това сподели пред публицисти в Плевен, водачът на БСПКорнелия Нинова, която посети града в символ на поддръжка на Ева Маринова като претендент за кмет на Община Плевен и претендентите от листата за общински съветници.

" Ние сме тук с цялостна сила да ги подкрепим и нашата „ алена линия “ е това да са хора, които няма да позволен корупция и кражба на пари от публични поръчки и от бюджет, че всяка стотинка ще отиде по предопределение.

За нас битката с модела „ ГЕРБ “ на национално ниво, този модел на задкулисие, на обръчи от компании, който се придвижва и в общините, е основен и ние водим от 8 години борба с него.

Затова основно за нас е, хората ни в Плевен да са тези, които няма да крадат, ще пазят парите на плевенчани и ще ги връщат там, където е належащо за хората “.

На 24-ти октомври на площад „ Възраждане “ в центъра на Плевен, водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, дружно с претендента за кмет Ева Маринова, претенденти от листата за общински съветници идепутата проф. Румен Гечев, се срещнаха със съпартийци, съидейници, симпатизанти, жители.

„ Моята акция е умерена, с фокус върху проблемите на града и с решения, които може да дадем за тези проблеми, показа претендентът за кмет на Плевен, Ева Маринова.

По тематиката заместното разединение на Българска социалистическа партия, Корнелия Нинова разяснява: „ Тези които са се отделили от Българска социалистическа партия сами са избрали пътя на измяната. Нека плевенчани да ги правят оценка. Това не е наш проблем “.

Като „ следващата игра на пазарлък сред сътрудниците в сглобката “,Корнелия Нинова квалифицира отлагането на оповестеното изключително съвещание на Народно събрание.

Тякоментира още: „ Напоследък всичко в политиката е превърнато в това, между тях да разделят порциите на властта, компаниите за проекта за възобновяване и резистентност и т. н. На това съвещание щеше да се разиска един извънредно значим въпрос, който е част от енергийната злополука, в която ни вкарват.

След като взеха решение да се унищожи нуклеарната енергетика с продажбата за жълти стотинки на двата блока на Украйна, проблемите с въглищните централи, които желаят да затворят, дерогацията на Лукойл и в този момент, това, с което щяхме да се занимаваме в петък бе либерализацията на пазара за битовите консуматори.

Всичко това взето като цялост изправя хората пред огромно тестване. Тази политика е неверна и ние считаме, че това държавно управление води енергетиката към неуспех, а това поставя отпечатък върху енергийната и националната сигурност на страната. Това, което събира тази сглобка са парите, порциите от властта, което постанова посред им да вършат неприемливи взаимни отстъпки, за които ще заплаща целият народ “.

Корнелия Нинова предвижда, че ни чакат две съществени закани – страшна мигрантска вълна и инфлация. Според нея, бюджетът, който внася държавното управление е доста рестриктивен в една задаваща се рецесия, която изисква противоположното – доста обществен и отворен към поддръжка на стопанската система бюджет.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР