В Плевен ще бъде съден 30-годишен за създаване на порнографски

...
В Плевен ще бъде съден 30-годишен за създаване на порнографски
Коментари Харесай

В Плевен съдят 30-годишен, снимал порно с дъщерята на гаджето си

В Плевен ще бъде съден 30-годишен за основаване на нецензурен материали, обезчестяване и нелегално държане на оръжие, оповестиха от прокуратурата.

Обвинението е против Гюрсел А. който през интервала от 28 юни 2017 година до 11 юли 2017 година в село Г. Дъбник основал нецензурен материал като употребявал момиче на 16 години. Събрани са доказателства и за осъществено от него обезчестяване на малолетното момиче. В дома си обвиненият държал огнестрелно оръжие без позволение.

Гюрсел А. заживеел на брачен начала с жена, която от предишно общуване с различен мъж имала щерка. Животът на двете бил придружен с непрекъснато домашно принуждение - психическо и физическо. За това през интервала 2008 година - 2009 година дамата потърсила помощ от управляващите. После ескалацията на насилието от страна на обвинения върху дамата сломила волята й за опозиция и тя не потърсила повече помощ от държавните институции.

След като навършила 12-годишна възраст щерка й, Гюрсел А. почнал да протяга ръка и на нея, като няколко пъти насилил детето. Заплашил го, че в случай че опише, ще убие майка й. Мъжът основал нецензурен фотоси с момичето посредством мобилния си телефон. Насилието върху майката и дъщерята продължавало и с побои.

По искане на прокуратурата обвиненият е с взета мярка за неотклонение "задържане под стража ".

Предстои насрочване на делото от съда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР