В Плевен ще бъде отвори завод за противоалергични тъкани, който

...
В Плевен ще бъде отвори завод за противоалергични тъкани, който
Коментари Харесай

Германска компания прави най-големия си завод за противоалергични тъкани в Плевен

В Плевен ще бъде отвори цех за противоалергични тъкани, който ще бъде най-големият подобен индустриален център за немската компания Allegro Healthcare.

В края на предходната седмица основният изпълнителен шеф на сдружението Даниел Шьонфелдер е бил на посещаване в града, а публично работата в завода би трябвало да стартира през есента на тази година.

У нас към този момент оперира дъщерното сдружение на Allegro Healthcare - " Алегро Текс медицинише текстилен ", което е в развой по набиране на служащи за базата. Общата инвестиция в нея ще бъде в диапазона сред 2 и 4 милиона евро, оповестява

По информация на във фабриката ще бъдат наети чиновници за разнообразни действия - ръководители на произвеждане, през шивачи, техници, експерти в региона на логистиката и други.

Заводът на немската компания ще бъде ситуиран на повърхност от 6000 квадратни метра на мястото на някогашния цех за кабели " Електрокабел ".

Дружеството е фамилна компания, учредена преди към 30 години. То е профилирано в производството на чаршафи за хора с алергии към прахови аркади, с невродермит и астма. Към момента то има 100 чиновници в Германия, а в България активността на компанията ще стартира с екип от 30 души.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР