Фармацевтичната компания Адифарм официално е внесла в екоинспекцията в столицата

...
Фармацевтичната компания Адифарм официално е внесла в екоинспекцията в столицата
Коментари Харесай

Къде ще се намира най-новият фармацевтичен завод край София

Фармацевтичната компания " Адифарм " публично е внесла в екоинспекцията в столицата капиталово предложение за построяването на нова индустриална база.

Тя ще се строи в местността " Толева махала " край село Волуяк. Според, комплексът ще включва индустриална постройка за лекарствени форми и хранителни добавки, административна постройка и трафопост. Заводът ще е двуетажен с обща разгъната застроена повърхност от 13 000 квадратни метра. За останалите здания са планувани още до 5000 кв.м.
 Vedra строи фармацевтичен цех в полите на Странджа
От фарма произвеждане до мини голф: Какво строи Vedra в полите на Странджа

Проектът е за над 40 млн. лв. и ще отвори повече 200 работни места

Планира се индустриалният потенциал на предприятието да доближи до 3 милиона опаковки на месец. За обслужването му ще се построи пътна връзка с бул. " Европа ", прилежащи улици, тръбопровод, газопроводно отклоняване и така нататък Ще бъдат изместени огромен тръбопровод и въздушен електропровод.

Още в края на 2022 година " Адифарм " получиха документ клас А за капиталовия план, като тогава стана ясно, че инвестицията ще е на стойност от 4,5 млн. лв..

Компанията с едноличен притежател на капитала Абдулсалам Халед Хомси Сахтура е на пазара от 1994 година Има портфолио от над 100 регистрирани продукта, които се продават на повече от 30 пазара в Европа, Африка, Близкия Изток и Северна Азия. " Адифарм ", която в момента разполага с един обект в София, има и развойна активност.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР