МЕЛБЪРН, Австралия (AP) — Австралийският премиер Антъни Албанезе обяви ново

...
МЕЛБЪРН, Австралия (AP) — Австралийският премиер Антъни Албанезе обяви ново
Коментари Харесай

Австралийският премиер Албанезе обещава ново финансиране, за да помогне на жените да избягат от домашното насилие след нарастване на убийствата

МЕЛБЪРН, Австралия (AP) — Австралийският министър председател Антъни Албанезе разгласи ново финансиране в сряда, с цел да помогне на дамите да избягат от домашното принуждение и репресии против женомразците онлайн наличие в отговор на повишаването на убийствата, осъществени от сегашни и някогашни сътрудници мъже, което той разказа като национална рецесия.

Албанезе сподели, че държавното управление му ще влага 925 милиона австралийски $ (599 милиона долара) за пет години за финансова поддръжка дами и деца, избягващи насилието.

Правителството също по този начин предложи нови ограничения за справяне с факторите, които съгласно него изострят насилието против дами, като насилствена онлайн порнография и женомразколюбиво наличие, ориентирано към деца и младежи.

Мерките ще включват законодателство за възбрана на надълбоко подправената порнография и повече финансиране за австралийски регулатор за пилотни технологии за гарантиране на възрастта за отбрана на децата от нездравословно онлайн наличие.

„ Това в действителност е национална...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР