На 30-ти април, председателят на Националното сдружение на сираците в

...
На 30-ти април, председателят на Националното сдружение на сираците в
Коментари Харесай

НССБ предостави дарение на училището в Мечка

На 30-ти април, ръководителят на Националното съдружие на сираците в България, Слави Михайлов достави на ОБУ " Христо Ботев " с. Мечка, общинаПлевен чисто нов 400 литров фризер. В магазина на огромна техно - верига в град Ловеч, продавач - консултанта Кристиян Александров с наслада показа на Слави ътихайлов фризера и го срещна с характерностите с цел да може да се употребява пълноценно от учебното заведение. Направетото подаяние е по отношение на отправена молба на шефа на учебното заведение - пансион Цветислава Симеонова до НССБ.

В идната седмица е планувано за учебното заведение да дойдат две готварски печки с фурна, ледник с фризер и 65 инчов тв приемник за потребностите на учебния стол и общежитието. Предоставената помощ е в осъществяване на контракт за подаяние сред НССБ и " Техномаркет България " за угаждане потребностите на обществени услуги и учебни заведения, заяви Слави Михайлов.

Ръководството на учебното заведение и децата благодарят сърдечно за направения благотворителен акт към учебното заведение и имат вяра, че в навечерието на светлия християнски празник Възкресение Христово положителното го има и чудесата са действителни.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР