В пленарната зала на бившата сграда на Народното събрание БСП

...
В пленарната зала на бившата сграда на Народното събрание БСП
Коментари Харесай

БСП сформира ляво-патриотичен блок за предстоящите избори

В пленарната зала на някогашната постройка на Народното събрание Българска социалистическа партия продължава срещите си с партии, неправителствени организации, цивилен структури от левия набор, център и патриотични организации.
Целта е сформирането на общ ляво-патриотичен блок за явяване на идните избори. На срещата са поканени за присъединяване и представители на синдикатите.
“Да ни е цветущ празникът на труда и на работническата взаимност. Може и пред вас да сме сбъркали, само че имаме самочувствието, че единствено ние можем да сме опция на това, което се случва и имаме потребност да от вас ”. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на среща с леви и патриотични организации в Народното събрание.
“На 1 май милиони хора по света честват труда, който създава богатствата, само че и стачкуват за заслужено заплащане ”, съобщи още Нинова. Тя посочи, че днешният свят показва жителите пред провокации.
" Нарастват неравенствата, нараства и бедността. 26 души в света владеят 50% от богатствата. Появи се и понятието работещи небогати, хората които работят, само че парите не им стигат ”, разясни водачът на Българска социалистическа партия.
Според нея България е в развой на софтуерна гражданска война, която слага въпроса за пазара на труда.
“Имаме потребност от реиндустриализация и от произвеждане, салдото не би трябвало да се нарушава ”, безапелационна е Корнелия Нинова.
Тя акцентира, че на левите и патриотични сили се пада отговорността да се борят против провокациите. “БСП няма концепцията, че е безгрешна. Нямаме самочувствие за единственост, само че имаме самочувствие за нещо друго, че останахме единствените, които не се прегънаха, продадоха на това, което е превзело страната ”, съобщи Нинова и продължи: “Може и да сме сбъркали, само че имаме самочувствието, че единствено ние можем да сме опция на протичащото се ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР