В петък в УМБАЛ – Бургас, вследствие на получените при

...
В петък в УМБАЛ – Бургас, вследствие на получените при
Коментари Харесай

Още една жертва след мелето на пътя Приморско – Китен!

В петък в УМБАЛ – Бургас, в резултат на получените при пътен случай контузии умрял 17-годишен юноша от Долна баня. Той е участник в ПТП-то, зародило на 3 юли към 10 часа на пътя сред Приморско и Китен сред лек автомобил " БМВ 330 XD “, със софийска регистрация, ръководен от 18-годишен мъж от Долна баня - със стаж, като лидер 3 месеца. Автомобилът, който движейки се в посока Приморско с несъобразена с пътните условия скорост - дъждовно време и мокра асфалтова настилка, подхваща рисково изпреварване на автомобилна колона, само че заради загуба на ръководство, навлиза в лентата за насрещно придвижване и блъска челно движещия се в посока Китен т.а. " Нисан Навара ", ръководен от 50 -годишен софиянец.

От злополуката на място почина лидерът на БМВ-то. В УМБАЛ - Бургас бяха настанени двамата му спътници – 17-годишни ж от Долна баня. Единият от тях получи фрактура на бедрената кост. Вторият с диагноза " политравма " бе настанен за лекуване в поделение " Реанимация ", където на 21 юли е умрял.

Пострадали при пътния случай бяха и лидерът на т.а. " Нисан ",  получил фрактура на подбедрицата. Той бе настанен за лекуване в УМБАЛ – Бургас. Неговата спътничка – 46-годишна жена от София, с която живеел на фамилни начала, с диагноза " политравма ", с заплаха за живота, бе настанена за лекуване в УМБАЛ – Бургас. 11-годишната им дъщеря  получи травма на коремната стена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР