В парламента се работи под пълна концентрация, тече финален дебат,

...
В парламента се работи под пълна концентрация, тече финален дебат,
Коментари Харесай

Депутатите Александър Иванов и Георги Свиленски в спор за Бюджет 2018

В Народното събрание се работи под цялостна централизация, тече заключителен спор, увери в " Нещо повече " депутатът от ГЕРБ Александър Иванов .

Не за пръв път дебатите за бюджета не престават до късно през нощта. Ние не сме от 9.00 до 17.00 часа на работа, добави той.

Ние сме дясна партия и работим по целите - опазване на здравето и обучение, вътрешен ред и сигурност. Много други сфери също получават нарастване, сподели още Иванов. 

Георги Свиленски от Българска социалистическа партия означи, че при досегашните диспути в никакъв случай не се е стигало до 18-часов работен ден. Но по-големият проблем е, че на опозицията беше неразрешено да приказва, всяко второ-трето изявление беше прекъсвано с процедура. Политическото говорене става в пленарна зала. То би трябвало да се организира в обикновено време. Няма по какъв начин това да става през нощта. Управляващите нямат потребност да чуят друга позиция. Те бяха очевидци, елементарни натискачи на бутони. 

Заглушават се същинските проблеми. Затова Нинова предложи лидерска среща и да се отворят всички покупко-продажби на прехода. В България има настоящо законодателство, което за жалост не се съблюдава, сподели още Свиленски.

2 милиарда и половина повече ще бъде бюджетът на страната следващата година. Ръстът на стопанската система е 4 %, акцентира Иванов.

Най-важно е по какъв начин ще бъде усетен бюджетът от българските жители, сподели Свиленски.

Целия диалог чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР