В отговор на призива на президента Румен Радев парламентът да

...
В отговор на призива на президента Румен Радев парламентът да
Коментари Харесай

Асен Василев призова служебното правителство да внесе проектобюджет за следващата година

В отговор на апела на президента Румен Радев " Народното събрание да създава закони, а не евтини интриги " съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев прикани назначеното от президента служебно държавно управление да внесе проектобюджет за идната година:

" Доколкото разбрах, президентът е споделил, че в Народното събрание би трябвало да се коват закони, а не интриги, аз съм изцяло склонен с него и приканвам служебният кабинет да изпрати бюджета. С наслаждение бихме  разгледали бюджета и бихме се погрижили за сигурността на българските компании и българските жители идната година ".

Днешното изказване на Румен Радев пристигна в отговор на вчерашните изказвания за оказване на напън върху ПГ на Движение за права и свободи посредством телефонни позвънявания от президентството и спортния министър Весела Лечева, с цел да се осуети изборът на Радостин Василев за ръководител на парламентарната комисия за младежта и спорта.

Пред публицисти Асен Василев обаче отхвърли да отговори на въпроса дали разполага с съответна информация кой от президентството се е обадил с това гледище.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР