В оспорвана битка с големи български компании, „Агрион Инвест“ грабна

...
В оспорвана битка с големи български компании, „Агрион Инвест“ грабна
Коментари Харесай

Агрион отвя конкуренцията на наградите на КРИБ

В оспорвана борба с огромни български компании, „ Агрион Инвест “ сграбчи огромно отличие в категорията „ Пазарна агресия “ на най-престижния бизнес конкурс на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България и сп. Икономика „ Мистър и Мисис Икономика “.

Бляскавата гала се състоя нощес в София Тех Парк. Наградата за постигнатите резултати бе връчена персонално от Илиян Терзиев, ръководител на Камарата на строителите в България на изпълнителния шеф на земеделското сдружение Анатоли Георгиев, в наличието на министри, депутати, кметове и десетки представители на бизнеса в България.

„ През последните години „ Агрион “ се трансформира в водач в областта на ръководство на земеделска благосъстоятелност и единствената компания, която предлага цялостното портфолио от услуги, свързани със ръководството на аграрни активи “, сподели изпълнителният шеф на земеделското сдружение Анатоли Георгиев. Той регистрира впечатляващият растеж, който компанията реализира по всички основни индикатори. „ Това трансформира „ Агрион “ в най-разпознаваемата земеделска компания в България “, сподели Георгиев. По думите му компанията ще продължи напъните си в посока уедряване на земеделската земя, възстановяване на статута й и повишение на нейната добавена стойност.
свързани новини8778на 09.04.2021
Въпреки компликациите, през тази година за премиите на сп. Икономика и е извънредно огромна. Отличията обаче отиват при най-успелите компании, съобщи ръководителят на Кирил Домусчиев.

Това е следващата премия за напредък, която „ Агрион “ получава от КРИБ. През 2019 година компанията бе отличена още веднъж за напредък от най-голямата работодателска организация.

През 2016 година изпълнителният шеф на финансиращото сдружение „ Агрион Финанс ", част от „ Агрион ", Светла Боянова получи премия за принос в развиването на бранш „ Земеделие “ в състезанието Мистър и Мисис Икономика 2016.

Откакто е на българския пазар, „ Агрион “ се наложи изрично като най-разпознаваемият и желан аграрни бранд в България. Компанията вкара най-модерните и модерни форми на ръководство на поземлени активи. „ Агрион “ предложи неповторим бизнес модел, което го трансформира в пожеланият сътрудник на земеделските производители. „ Агрион “ е първата българска компания, която вкара нови стандарти в земеделието, излизайки от анонимния модел на множеството медиатори в сектора.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР