В официалния форум на Samsung бе публикуван списък с ексклузивните

...
В официалния форум на Samsung бе публикуван списък с ексклузивните
Коментари Харесай

Седем от най-добрите функции на Galaxy S23 преминават и към другите смартфони на Samsung

В формалния конгрес на Samsung бе оповестен лист с извънредните функционалности на камерата на Galaxy S23, които скоро ще се появят и в другите смарт телефони на южнокорейската компания. Той включва няколко потребни нововъведения, целящи да подобрят качеството на мобилната снимка.

По-конкретно моделите Galaxy S22 и Z Fold4 ще получат професионалния режим за предната камера и модификацията на функционалността Astro Hyperlapse, а приложението Samsung Expert RAW ще получи нови настройки. Освен това превключването сред обективите по време на снимане при тези модели ще стане по-плавно. Освен това Galaxy Z Flip4 ще получи опцията за безпроблемна промяна на дейната камера.

Друга нова функционалност ще бъде усъвършенстваният логаритъм за обработка на фотосите благодарение на изкуствен интелект: той ще поправя дребните недостатъци във към този момент записаните фотоси. Тази функционалност ще получат моделите Galaxy S22, S21, S20, Note 20 и всички модели Z Fold и Flip от второ потомство нататък.

Същите устройства ще разполагат и с усъвършенствано търсене в галерията, само че функционалността за автоматизирано кадриране ще се появи единствено в Galaxy S22. Тя дава опция да се избере лицето, което постоянно ще остава в центъра на фрагмента, когато се снима видеоклип.

И най-после, притежателите на Galaxy S22 и всички модели Z Flip и Z Fold от второ потомство нататък ще имат достъп до функционалността Image Clipper. Тя дава опция за изрязване на обект от фотографията и запазването му като настрана изображение. Всички нововъведения ще бъдат конфигурирани на тези устройства със идната актуализация на фърмуера.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР