Asus пусна на пазара 26,5-инчовия геймърски монитор ROG Strix OLED

...
Asus пусна на пазара 26,5-инчовия геймърски монитор ROG Strix OLED
Коментари Харесай

Asus пусна на пазара първия в света WOLED монитор с гланциран екран без отблясъци

Asus пусна на пазара 26,5-инчовия геймърски екран ROG Strix OLED XG27AQDMG.

Производителят твърди, че това е първият в света WOLED екран без отражения и с гланцирана повърхнина на екрана.

Мониторът поддържа разграничителна дарба от 2560 × 1440 пиксела и периодичност на освежаване от 240 Hz. ROG Strix OLED XG27AQDMG е основан на трето потомство 10-битова WOLED матрица, която обезпечава 20% по-ярки изображения и по-рязко проявление на текст спрямо предходното потомство. Дисплеят се отличава и с ниско размазване на изображението.

За дейно отклоняване на топлината от съставените елементи навътре в ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMG е употребен специфичен нагревател. Мониторът се употребява с 3-годишна гаранция против изгаряне.

За мониторът от ASUS показват време за реакция от 0,3 ms (GtG), 99-процентно покритие на цветовото пространство DCI-P3, 135% sRGB, акуратност на цветовете Delta E <2 и документ DisplayHDR True Black 400, както и опция за проявление на HDR10 наличие. В спецификациите на монитора са посочени също съгласуемост с технологиите за синхронизация на изображенията G-Sync на NVIDIA и AMD FreeSync Premium, както и технология за понижаване на трептенето.

Мониторът е оборудван с два HDMI 2.0, един DisplayPort 1.4 с DSC и два USB 3.2 Gen1 Type-A. Включена е и ергономична стойка. ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMG към този момент е разполагаем за продажба в Китай, където се предлага към 619 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР