Sucker Punch и Sony продължават да се носят по гребена

...
Sucker Punch и Sony продължават да се носят по гребена
Коментари Харесай

PC версията на Ghost of Tsushima се превърна в голям успех за Sony

Sucker Punch и Sony не престават да се носят по гребена на вълната с тяхната игра Ghost of Tsushima. И по-точно неотдавна излязлата нейна PC версия.

По данни на SteamDB, Ghost of Tsushima се е играл по едно и също време от 77 154 индивида в пиковото натоварване за играта. Този индикатор ѝ отрежда водещо място измежду сингъл PC игрите на Sony, изпреварвйки God Of War и Spider-Man. Рекордът на първата игра е 73 529, а на Spider-Man – 66 433. Първото място по по едно и също време играещи за игра на Sony в Steam се държи от мултиплейърната Helldivers 2. За съпоставяне, хитова игра, като The Last of Us се е показала доста по-слабо в магазина на Valve. В най-хубавото си време играта се е играла от 36 496 индивида. Междувременно Ghost of Tsushima се трансформира и във втората най-продавана игра в Steam сега. Пред нея е само Counter-Strike. Ghost of Tsushima изпреварва заглавия, като Helldivers 2, Baldur’s Gate 2 и Cyberpunk 2077.

Появата на Ghost of Tsushima в Steam не мина без несъгласия. Скоро след появяването на играта за компютри, Sony оповестиха, че свързването сред Steam и регистрация в PSN ще е наложително условие. Връзката с PSN се изисква за мултиплейърния режим на Ghost of Tsushima, само че без значение от това, Steam отписа играта в над 180 страни в света.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР