В очакване на слънчевите дни, марката Vichy създаде две нови

...
В очакване на слънчевите дни, марката Vichy създаде две нови
Коментари Харесай

CAPITAL SOLEIL новости: Висока SPF защита за ежедневна употреба, която подхранва кожата - slava.bg

В очакване на слънчевите дни, марката Vichy сътвори две нови прелюдия от линията, които ще обикнете - Capital Soleil SPF иновация с анти-ейдж резултат под формата на модернизиран флуид, който по едно и също време защищава кожата от слънцето и от преждевременното стареене, и Capital Soleil с 50+ фактор в нова екологична опаковка с 45% по-малко пластмаса.

Изследванията демонстрират, че ежедневното излагане на ултравиолетови лъчи и замърсяване, изключително в градските региони, предизвиква повече от 80% от признаците на стареене на кожата. Действайки дружно, тези два външни фактора форсират оксидативния стрес на кожата, предизвикват разпространяването на свободните радикали и се появяват първите признаци на стареене на кожата, като бръчки, фини линии и тъмни петна. За да обезпечи на кожата оптимална отбрана от слънцето и замърсяването, Vichy сътвори усъвършенствана анти-ейдж формула за ежедневна приложимост. - Capital Soleil UV-AGE DAILY флуид със предпазен фактор 50+, който обезпечава ефикасна UVA и UVB отбрана и има мощен резултат против признаците на фотостареене.


Анти-ейджинг защита на кожата- вашият мощен инструмент за по-свеж тип

NETLOCK технология – ново потомство UV отбрана
След години проучвания Vichy сътвори ново потомство UV отбрана, което дава незабележим свършек и прелестно чувство на кожата. Технологията NETLOCK задържа UV филтри в ултраустойчив филм, осигуряващ висока степен на UVA и UVB отбрана. В допълнение към ефикасната отбрана от слънчевите лъчи, той също по този начин защищава от свободни радикали и замърсяване. Затова, без значение дали ходите на работа, на разходка, или пътувате отвън града, е належащо да защитавате кожата си както от UVA, по този начин и от UVB лъчи, като употребявате ефикасни формули с необятен набор на отбрана, с новия новаторски Capital Soleil UV-AGE DAILY fluid.

Подобрената формула Capital Soleil UV-AGE DAILY съдържа: 4% пептиди, които

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР