В област Ловеч от днес в присъствена форма на обучение

...
В област Ловеч от днес в присъствена форма на обучение
Коментари Харесай

66% от малките ученици в Ловешка област се връщат в училище

В област Ловеч от през днешния ден в присъствена форма на образование се завръщат 66 на 100 от учениците от първи до четвърти клас, чиито родители са дали единодушие децата им да бъдат тествани.

В класните стаи се завръщат учениците от 140 паралелки от първи до четвърти клас в общините Ловеч, Троян, Тетевен, Луковит, Априлци и Угърчин.

Тези, чиито родители не са дали единодушие децата им да бъдат тестваниq ще учат отдалечено,синхронно и асинхронно, според от опциите на съответното учебно заведение.

В селата Александрово, Малиново, Бабинци, Глогово и Дебнево и две учебни заведения в Ловеч и Луковит дребните възпитаници не престават да учат онлайн, защото по-малко от 50 на 100 от родителите са дали единодушие децата им да бъдат тествани.

В Летница и Ябланица присъственото образование не е прекъсвано. В останалите шест общини в региона учениците от 5 до 12 клас не престават отдалечено до края на седмицата, поради към момента високата заболяваемост от Коронавирус 19, от над 700 на 100 хиляди души население.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР