В новия брой на вестник Марица може да прочетете следните

...
В новия брой на вестник Марица може да прочетете следните
Коментари Харесай

Четете в Марица: Какво да очакваме от местната власт през ...


В новия брой на вестник „ Марица ” може да прочетете следните забавни тематики, изявленията и разработки:

Стари и нови играчи в конкуренция за седемте кметски стола и какво да чакаме от локалната власт през новата 2023 година

Жестока конкуренция се задава измежду деятелите на партии и обединения за основните позиции в ръководството на Пловдив. На локалните избори в края на октомври или началото на ноември с изключение на градоначалник пловдивчани ще избират кметове на шестте региона и 51 общински съветници.

Амбицията ни е през 2023 година да приключим всичко, което сме започнали   

Това изяснява в изявление пред вестник „ Марица ” кметът Здравко Димитров.

Тръгват 264 милиарда евро за агросектора в Европейски Съюз, 8 милиарда са за България

Новата обща селскостопанска политика на Европейски Съюз за интервала 2023-2027 г. стартира на 1 януари 2023 г. В края на предходната година Европейска комисия одо​бри 28-те стратегически плана (по един за всяка страна от Европейски Съюз и два за Белгия). Държавите членки ще бъдат финансирани с 264 милиарда евро. 

Банка остави хиляди без пари по празниците

Хиляди клиенти на втората по величина банка у нас останаха без пари по Нова година. Заради срив в системата за заплащането и тегленето с карти на Банка ДСК беше безусловно невероятно. Големият проблем пристигна оттова, че софтуерът на банкоматите и ПОС-терминалите по магазините отчитаха интервенциите и дръпваха пари от сметките на клиентите, само че нито се появяваше кеш, нито се плащаха покупките в комерсиалните обекти.

Нашенка избухна с шлагер за високите цени и ниските заплати

Пловдивчанката Теодора Цончева взриви мрежата с шлагер за сармите, високите цени и ниските заплати. В страницата си във Facebook тя качи едноминутно музикално осъществяване, което послужи и за самобитен новогодишен привет към всички българи. Текстът на песента е автентичен, а инструменталът е взет от известната ария на Адел - Hello. Цончева иронизира увеличението на цените и стоките в България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР