В неделя, 21 януари, вече наистина навлизаме в Ерата на

...
В неделя, 21 януари, вече наистина навлизаме в Ерата на
Коментари Харесай

Ерата на Водолея почва в неделя: 20 г. промени от 1/4 хилядолетие нов свят

В неделя, 21 януари, към този момент в действителност навлизаме в Ерата на Водолея, за която толкоз се написа от дълги години. Плутон попада в този знак за първите 20 години от обиколка, която ще прави четвърт хилядолетие. При предишния му престой на същото място светът се промени изумително: появи се новата империя Съединени американски щати, Френската гражданска война роди актуалната народна власт и понятието Гражданин, което е ключът на обществото ни повече от 200 година От на следващия ден влизаме в нов свят, който занапред ще ни изненадва. Повече по тематиката дават специалистите от Astro Know :

" Е, последните години си бяха същинско премеждие, не мислите ли, другари? Някои се отърсиха от това да бъдат жертва, други пък обновиха напълно себе си, трети трансформираха визията си въобще за това какво съставлява светът и това, което го сътворява и устоя! Козирог, както знаем, е фундаментът, само че и материалното съвършенство, кулминационната точка, само че и символичният край. Плутон тук през последните 16 години (б.р.старт със международната финансова криза) много ясно сподели властта и нейната корумпираност, само че и акцентира доста ясно цената на сегашната подчиненост – от което и някои се възползваха! Други пък поставиха съответния труд, оттова и се издигнаха – няма и по какъв начин, защото Козирог несъмнено е обвързван с издигането по стълбицата към веществен триумф!

Сега се появява и значимостта за интеграция на всички тези умения в едно общо, в един колектив – а за това Плутон занапред ще ни учи с прехода си във Водолей, от който ще забележим втора проба от неделя нататък, продължаващо и до началото на септември! Получихме прелиминарен обзор на това, което Плутон във Водолей е подготвил сред март и юни 2023 година Когато Плутон влезе във Водолей този път, това ще донесе прогрес и трансформиращи промени в опазването на здравето, технологиите, данните, филантропичната работа, световното схващане и системите на власт. До края на времето на Плутон във Водолей през 2044 година ще сме се отдалечили от общество, което цени индивидуализма и персоналното струпване на власт в интерес на общество, което поддържа колектива.

Все отново, би трябвало да почнем отнякъде, нали? Това начало ще си е точно обвързвано с концепцията за този колектив, за това наличие в една общественост, в едно общество! Държа да уточня – това не е нещо, което незабавно участва при започване на преноса, а се развива след това! Плутон, както е и обвързван с власт, както и с банкови, финансови системи, само че и с смяна в съществуването на индивида и на света като цяло – мощно видоизменя позициите на власт, това кой я има, както и това кой в действителност я упражнява. Той отърсва блясъка, този блян към кариеризъм, към триумф, както и това предпочитание за потребление на власт за налагане на персоналната идеология – каквото бе да вземем за пример при прехода на Плутон в Козирог, а и бе наложено като стандарт от поколението с Плутон в Лъв! Така че не би трябвало да е изненада, че изкуството, музиката, културата и медиите са на път да се извърнат към странното, да се трансформират. Във време, когато славата и звездите се пазят зад златните врати на известни предприятия, Плутон във Водолей разтваря нашата заблуда за богатите и известните. Очаквайте да видите сериозен взор към ръководещата класа на звездите за първи път от десетилетия, защото от ден на ден и повече хора се отхвърлят от идеализацията си на блестящото и лъскавото, въобще на всичко, което символизира Лъв!

Новата технология ще ни накара да преосмислим по какъв начин разпределяме времето и напъните си, както и в действителност имаме ли способността градивно да направляваме живота си. По време на преноса на Плутон в Козирог две значими тематики, а точно централизираният надзор и наследството, бяха доведени до прекаленост.
Въпреки това, с прехода на Плутон във Водолей, можете да очаквате по-децентрализирани форми на власт и благоприятни условия за основаване на общности. Развитието на изкуствения разсъдък и роботиката може да докара до прекосяване към просвета, насочена към индивида, с по-малко внимание върху работата и повече върху персоналната връзка. С това казано, обаче, както Плутон символизира властта, доста е значимо да се осъзнава къде пада тя, в общия човек, в народа, или пък тъкмо във Водолейските знаци като роботите и изкуствения разсъдък, т.е. доколко се придава стойност и значение на тях. Епохата на съдействие ще ни помогне да се сближим, до момента в който сътворяваме нов дизайн за бъдещето, само че е значимо ние като хора и персони да бъдем съзнателни накъде отиват тези процеси!

Тези нови технологии също ще отворят шлюз за нови промишлености, създавайки благоприятни условия за хората да интегрират своите умения в нови предприятия. Например, възобновеният интерес към зелената сила може да помогне за основаването на хиляди нови работни места, защото остарялата инфраструктура се заменя с нещо по-устойчиво. Нарастващото търсене на публичен превоз и високоскоростна железница може да провокира гражданска война в превоза. Може също по този начин да има забележителен подтик към децентрализирана световна валута, която отваря търговия и достъп до запаси, които преди бяха лимитирани до могъщите и малко на брой – очевидно още през тази и идната година! Тук, съответствува с Юпитер и Уран изключително има мощна значителност с смяната във финансов проект!

Тъй като разбираме повече за човешкото тяло и по какъв начин работи, новите достижения ще оказват помощ за реализиране на по-високо качество на живот за всички – стига обаче тяхната приложимост да бъде съзнавана, както и направлявана подходящо. С ръководещите филантропични идеали и начинания на Водолей можем да стартираме интервал на по-добро схващане и психологично здраве, изключително що се отнася до неща като меланхолия, пристрастяване и така нататък

Както имаме и закрепен въздух, това се отнася директно до нашите лични възгледи и до метода, по който адресираме тези душевен проблеми и положения, които са налични!

Има огромен капацитет за това, което ние като общество можем да превърнем през идващите години, стига да не позволим на крайностите на Плутон във Водолей да ни накарат да загубим връзка със личната си човещина – избора е напълно наш! Колкото до акценти, които да следим през идващите месеци, то най-силно ще усещаме този Водолейски Плутон в края на януари (Лъвско пълнолуние, опониращо директно на Плутон и Слънце), средата на февруари (троен съвпад на Венера, Марс и Плутон), края на април, през целия май и началото на юни (Скорпионско пълнолуние в края на април, начало на ретро Плутон при започване на май и Юпитер тригон Плутон при започване на юни), както и през немалка част от юли (Слънце, Меркурий и Венера в Лъв опонират на Плутон). Това ще са все времена на изява на тази потребност от смяна, едно срутване на това, което е било, на остарялото, смяна в идеологиите и метода, по който гледаме и виждаме света!

Отново, другари, е значимо да се акцентира на нашите дейности и усещания – да умеем да се възползваме от опциите и в действителност да умеем да поемаме властта над личното си бъдеще! Плутон в Козирог ни оформи като обособени персони, във връзка с развиването ни – само че Водолей цели груповото развиване и овластяване, точно то ще ни води напред! "
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР