В най-вълнуващата битка, която може да се предостави на феновете

...
В най-вълнуващата битка, която може да се предостави на феновете
Коментари Харесай

Ломаченко: Ще работя здраво, за да смачкам Ригондо!

В най-вълнуващата борба, която може да се даде на почитателите на бокса, Васил Ломаченко ще пази международната си купа на 9-ти декември против двойния олимпийски златен медалист и международен първенец Гийермо Ригондо.

Ломаченко е угрижен за признанието, което ще получи за възможната победа над по-дребния от него кубинец, макар че "Риго " е отличен боксьор с впечатляваща техника.

"Ригондо е по-нисък и по-дребен от мен. Без значение по какъв начин ще повеждам тази борба, аз евентуално няма да печеля нищо от нея в очите на критиците. След борбата злобарите умерено ще могат да заявят: "Е, кой го е грижа, той е по-едър от него ", съобщи Ломаченко.

източник: Gulliver/Getty Images

Ломаченко стана прочут със своя обаятелен жанр и предпочитание да завоюва всяка борба по впечатляващ метод. Това е нещо, което украинецът желае да продължи и в "Медисън Скуеър Гардън ".

"На кръга постоянно излизат двама боксьора. Той може да направи всичко, което изиска. Аз ще се опитам да печеля с красива и ярка игра. Ще се боксирам в свои жанр. Ще работя крепко, с цел да смачкам Ригондо ", съобщи Ломаченко.

Украинецът също приказва със забележителна убеденост и за своето бъдеще.

"Моята последна цел е да бъда номер едно във всички ранглисти. За да реализира тази цел, аз би трябвало да победя хора като Майки Гарсия, Хорхе Линарес и евентуално Мигел Берчел ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР