В навечерието на срещата на върха на НАТО в Мадрид

...
В навечерието на срещата на върха на НАТО в Мадрид
Коментари Харесай

Роскосмос публикува координати и изображения на центрове за вземане на решения на страните от НАТО

В навечерието на срещата на върха на НАТО в Мадрид Роскосмос разгласява в своя Telegram канал фотоси и координати на центрове за взимане на решения в страните членки на алианса. Снимките са направени от космоса от спътника Resurs-P.

„ Докато представители на 30-те страни от алианса, както и сътрудници и претенденти, ще се занимават със стратегическата идея до 2030 година, Роскосмос разгласява сателитни фотоси на мястото на срещата и самите центрове за взимане на решения, които поддържат украинските националисти “, се споделя в известието. Публикуваните фрагменти демонстрират сателитни изгледи на Мадрид, Берлин, Лондон, Вашингтон и Брюксел.

Срещата на върха на НАТО ще се организира от 28 до 30 юни в Мадрид. Испанският вестник El País, базирайки се на източници, по-рано заяви, че след срещата на върха алиансът ще утвърди нов документ, който ще се трансформира в " пътна карта " на блока за идващото десетилетие. За първи път новата стратегическа идея на НАТО ще включва отбраната на " суверенитета и териториалната целокупност " на страните - членки на алианса, като съществена задача на организацията.

Генералният секретар на алианса в изявление за немския таблоид Bild am Sonntag сподели, че на идната среща на върха страните-членки на алианса ще разгласят Русия за директна опасност за сигурността на целия свят. Известно е също, че след срещата блокът ще одобри нов пакет от помощ за Грузия.

Говорителят на съветския президент Дмитрий Песков сподели по-рано през днешния ден, че НАТО е основано за борба и е нападателен блок. Според него Министерството на защитата създава проекти за подсилване на западните граници на фона на проектите на НАТО за увеличение на числеността на силите си за бързо реагиране. „ Това е развой, който продължава от две десетилетия или даже повече. Тя има своето продължение, ние сме наясно с това “, сподели представителят, разяснявайки напредването на инфраструктурата на НАТО към съветските граници.

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР