В навечерието на последния за годината турнир от Големия шлем

...
В навечерието на последния за годината турнир от Големия шлем
Коментари Харесай

В компанията на модел и на бивш №2: Григор посети благотворително събитие в Ню Йорк

В навечерието на последния за годината шампионат от Големия шлем - US Open, към този момент всички представители на елита на международния мъжки тенис се намират в Ню Йорк и се готвят интензивно за идната конкуренция. Изключение не прави и най-хубавият ни тенисист Григор Димитров, който към този момент започва подготовката за откриващия си мач във вторник, когато ще се изправи против международния №115 Стив Джонсън.

През вчерашния ден пък българинът посети благотворителното събитие, проведено от един от най-известните марки минерална вода Evian и екологичната организация Rothy`s. Те показаха своя нов взаимен план, съгласно който в хода на Откритото състезание на Съединени американски щати пластмасовите бутилки на Evian ще бъдат рециклирани от Rothy`s, а след това рециклираните материали ще бъдат употребявани за изработката на тенис маратонки и аксесоари.

По време на събитието нашият съотечественик бе видян в компанията на супермодела Емили Райтаковски и някогашния №2 в международната класация Томи Хаас. Сред останалите посетители на събитието пък бяха миналогодишната шампионка от US Open Ема Радукану, Намои Осака и Каспър Рууд.

— griglobal (@griglobal1)

— griglobal (@griglobal1)


 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР