В навечерието на коледните празници фирма Лагард получи сертификат, удостоверяващ

...
В навечерието на коледните празници фирма Лагард получи сертификат, удостоверяващ
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО издаде сертификат за еко енергия на Лагард България

В навечерието на коледните празници компания Лагард получи документ, удостоверяващ потреблението на 100 % зелена сила. Документът беше връчен на началник Филип Спасов - притежател на Лагард България ООД, от Албена Лазарова - търговски шеф, и Деница Николова - управител продажби в ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги.

Продуктите " ЛАГАРД " са добре познати, изключително в Североизточна България, където компанията държи повече от 30 % пазарен дял. Лагард е водач в производството на над 100 типа бутиков самун, кроасани и фини сладкарски произведения, а тайната на триумфа ѝ е в съчетаването на първокласни артикули с натурален генезис и истинска френска технология, която се следва безкомпромисно.

" След въвеждането на системата HАCCP, която следи за сигурността на храните при тяхното произвеждане и дистрибуция, да използваме екологично чиста сила е най-естествената надграждаща стъпка за нас ", безапелационни са от Лагард ООД.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предизвиква производството и търговията с електрическа енергия, генерирана по екологичен метод. Компанията издава Удостоверения за зелена сила в увещание на това, че продадената електрическа сила е създадена напълно от възобновими източници.

Документът се базира на Гаранции за генезис, издадени от Агенция за стабилно енергийно развиване, които са благосъстоятелност на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР