В навечерието на едни от най-уютните и светли празници, в

...
В навечерието на едни от най-уютните и светли празници, в
Коментари Харесай

Наградиха най-успешните служители в Градски транспорт ЕАД -Варна


В навечерието на едни от най-уютните и светли празници, в дните на примирение и признателност, бяха определени най-успешните чиновници в „ Градски превоз “ за 2022 година Имената им бяха избрани след анкета, извършена измежду 750-те чиновници, оповестиха от общинското сдружение.

Победители в категория " Водач на рейс " са Гергана Петрова и Ивайло Гатев. Най-успешен лидер на тролейбус през тази година стана Галина Сотирова. Признанието в категория " Тролейбусно хранилище " е за Веселин Вангелов, а в раздел „ Сервиз рейсове “ – за Тихомир Иванов. За най-успешен монтьор е избран Петър Русков. Неговите сътрудници Калинка Димова и Георги Георгиев са отличени надлежно в категориите „ Търговска употреба “ и „ Токоизправителни станции “.

„ Това е времето, в което да благодарим един на различен за миналата година, за провокациите, с които дружно сме се справили. Времето, в което да си спомним сътрудниците, които към този момент не са измежду нас. Времето, което да си пожелаем здраве, убеденост и нови фантазии и очаквания “, съобщи пред сътрудниците си инж. Николай Антонов, изпълнителен директор  на „ Градски превоз ” ЕАД – Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР