В нашия онлайн магазин отново може да намерите две книги

...
В нашия онлайн магазин отново може да намерите две книги
Коментари Харесай

Книгите за самолечение на инж. Пламен Бенински отново са налични в нашия магазин

В нашия онлайн магазин още веднъж може да намерите две книги за самолечение на инж. Пламен Бенински.
Самолечение през XXI век
Рак на гърдата: Успешните различни лекувания

Ето какво споделя създателят им инж. Пламен Бенински:Всички книги за самолечение и други различни способи за лекуване са изпъстрени с повторения – не се лекувайте, консултирайте се с доктор. Дори в книгите на Петър Димков има препоръки да се обърнете към доктор. Вярвате ли, че Димков е пращал хората на доктор? А, и още нещо - като напишеш „ идете на доктор ", сваляш отговорността от себе си.

Аз няма да тичам от тази отговорност - моите способи работят. Ако не Ви оказват помощ, или диагнозата Ви е неверна и непълна, или Вие погрешно изпълнявате нещо. Тогава ме потърсете, с цел да поправяме дружно грешката.

На доста места подлагам на критика формалната медицина и лекарите, които я практикуват. Знам, че има доста съзнателни лекари, които откровено желаят да оказват помощ. Ако не схващат в какво закононарушение вземат участие, дано си смъкват капаците от очите. А тези, които проумеят ролята си, имат избор, да послушат съвестта си или не.

Голяма част от книгите, на които се позовавам, към този момент е невероятно да се намерят и купят. Част от тях са унищожени. Истината за лекуването на рак са коствали кариерата, че и живота на доста учени, лечители и създатели. Аз съм към този момент на възраст, в която бъдещето не ме тормози. Притеснявам се само от неверно тълкувание на препоръките ми от някой болен.
Бъдете здрави!




Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР