В началото на януари испанските медии разпространиха слух, че Диего

...
В началото на януари испанските медии разпространиха слух, че Диего
Коментари Харесай

Ето при какви условия Диего Симеоне ще напусне Атлетико Мадрид след края на сезона

В началото на януари испанските медии разпространиха слух, че Диего Симеоне е решен да напусна Атлетико Мадрид през лятото след края на сезона. Сега авторитетния вестник “Марка ” разяснява, че е доста евентуално старши треньора на “дюшекчиите ” да поеме в друга посока след цяла декада отпред на тима при едно изискване.

Коментира се, че договорът на Симеоне изтича в края на този сезон и няма да бъде преподписан, в случай че тимът му не се класира на някое от първите 4 места в Ла Лига, които дават право на присъединяване в европейската Шампионска лига. Към момента мадридчани заемат таман четвъртото място, само че е под въпрос дали ще го задържат до края на сезона, тъй като формата им в последно време е повече от неуверена.

Откакто испанският шампионат се завърна след паузата поради Мондиал 2022 в Катар, възпитаниците на Диего Симеоне изиграха 4 срещи, от които завоюваха едвам две и то против непретенциозни противници като Елче и Валядолид, изгубиха от водача в класирането Барселона и записаха еднакъв против борещия се за оцеляване Алмерия.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Иначе аржентинският експерт управлява Атлетико Мадрид от 2011 година Насам. За това време той завоюва два пъти Ла Лига, един път Купата на краля, два пъти победи в Лига Европа и се класира за два финала в Шампионската Лига, където отстъпи на Реал Мадрид.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР