В мрежата се появи тийзър изображение на смартфона Magic 6

...
В мрежата се появи тийзър изображение на смартфона Magic 6
Коментари Харесай

Honor сподели тийзър на предстоящия флагман Magic 6 Porsche Design, а в мрежата изтече и снимка на Magic 6 Pro

В мрежата се появи тийзър изображение на смарт телефона Magic 6 Porsche Design, който е първият артикул, основан вследствие на партньорството сред Honor и Porsche Design. Очаква се новият флагмански смарт телефон да бъде показан при започване на идната година. Новото партньорство сред Honor и дизайнерското поделение на Porsche беше оповестено предходната седмица.

Тийзър изображението (по-горе) беше оповестено от Honor в китайската обществена мрежа Weibo. То беше оповестено и в персоналните профили от няколко топ мениджъри на Honor.

Тийзърът демонстрира фрагменти от смарт телефона на фона на Porsche 911, което явно има за цел да подсети, че посланието Porsche Design е обвързвано с марката спортни коли. Съдейки по тийзъра, Magic 6 Porsche Design ще има огромен екран със заоблени ръбове.

Междувременно през вчерашния ден в мрежата се появи фотография на Honor Magic 6 Pro (по-долу), която удостоверява, че новият модел доста ще наподобява на предшественика си Magic 5 Pro на външен тип.

Ако се съди по изображението, оповестено от консуматор на обществената мрежа Weibo, Magic 6 Pro има три камери на задния панел, ситуирани под формата на триъгълник. Горната камера е оборудвана с перископен обектив, а под нея има надпис „ 100x zoom “.

По всяка възможност Magic 6 Pro ще бъде разгласен дружно с Porsche Design версията.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР