В Москва в сряда руският президент Владимир Путин за 13-и

...
В Москва в сряда руският президент Владимир Путин за 13-и
Коментари Харесай

Путин дава първата си голяма пресконференция след кандидатирането за нов мандат

В Москва в сряда съветският президент Владимир Путин за 13-и път взе участие в годишна конференция - един от дребното формати, когато той приказва пред телевизионните камери непосредствено с присъстващите и питащите от страната и чужбина, въпреки и в среда, следена да не го слага в сериозни обстановки.

Това е първата среща с публицисти, откакто той заяви, че се кандидатира за още един мандат на изборите през март 2018г.

Затова и първите въпроси бяха " Защо отивате на избори? Каква е вашата задача? Ако успехите, каква Русия бихте желали да видите в края на новия си мандат? Защо за 20 години от появяването ви не се появи авторитетен претендент на опозицията? Не ви ли е скучно? "

Виждам афиш " Путин бай-бай ", сподели президентът и изиска да зададе въпрос индивидът, който го носи. Оказа се, че това е жена от Татарстан, която изясни, че надписът е на татарски " Путин бабай " (Дядо Путин, както му казвали децата в републиката), което бе посрещнато с плевел смях в залата.

Младите не знаят какво ставаше през 90-те години и няма по какъв начин да го сравнят с днешните проблеми, сподели Путин и посочи по какъв начин Брутният вътрешен продукт се е нараснал със 65%, а промишленото произвеждане със 70% и така нататък " Важно е да имаш като съпротива да предложиш нещо, а освен да седиш и да се оплакваш по кафенетата и да приказваш за " антинародния режим ". Трябва да се предложи действителен, некреслив дневен ред, в който хората да повярват - уповавам се такава съпротива да се появи и колкото по-рано стане това, толкоз по-добре. "

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР