В момента наблюдаваме политическо земетресение в Германия и Западна Европа.

...
В момента наблюдаваме политическо земетресение в Германия и Западна Европа.
Коментари Харесай

Георги Марков посочи какво я чака Германия след ерата Меркел

В момента следим политическо земетресение в Германия и Западна Европа. Това съобщи някогашният парламентарен арбитър Георги Марков във връзка решението на  немският канцлер Ангела Меркел да се отдръпна поетапно от политическата сцена.

" Самата Меркел през 2015 година направи едно изказване - " елате, ще се оправим ". Това не е просто политическа неточност, а политическа полуда, тъй като три години по късно се видя, че те пристигнаха, а тя не се оправи. Започна така наречен миграция на ножа - с убийства, изнасилвания, принуждение ", разяснява той пред Българска национална телевизия.

Завинаги ще запомним Меркел с тази " миграция на ножа ", която раздели Германия, раздели Европа, раздели Запада. Аз виждам бъдещето в Централна Европа, безапелационен е Георги Марков.

" Моята прогноза за Германия е, че в случай че Меркел остане канцлер, това ще работи извънредно доста в интерес на " Алтернатива за Германия ". Колкото повече стои Меркел, толкоз повече ще се срутва нейната партия. Не желая да съм неприятен оракул, само че убийствата и насилието няма да спрат ", уточни той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР