В момента имат най-голяма нужда от бяла и черна техника,

...
В момента имат най-голяма нужда от бяла и черна техника,
Коментари Харесай

Община Берковица откри банкова сметка за дарения за пострадалите от наводненията

В момента имат най-голяма потребност от бяла и черна техника, защото при наводненията печки, хладилници, перални, фризери, тв приемници и друга техника са развалени от водата или от токов удар.

Община Берковица откри банкова сметка, в която може да се вършат дарения за потърпевшите от наводненията, оповестиха от локалната администрация.

Желаещите да дарят суми би трябвало да напишат в платежното разпореждане съображение „ Наводнение “. За да проследят транспарантното и оправдано консумиране на средствата донорите би трябвало да се свържат с общинската администрация на телефон 0953/89151, прецизираха от общината.

Банковата сметка за дарения е IBAN: BG35 UBBS 8002 8413 8709 05, BIC code: UBBSBGSF,  Банка: ОББ АД – клон Берковица, площад “Йордан Радичков “ № 1

След поройни дъждове в Берковица на 1, 4 и 12 юни бяха наводнени изби, приземни етажи и дворове на доста частни парцели и на публични здания, отнесени и разрушени бяха настилките по доста улици, развалени бяха мостове и друга инфраструктура.

Пострадалите от наводненията ще получат помощ от страната, която ще отдели суми посредством Министерството на труда и обществената политика. Помощи към този момент раздава и БЧК. Комисии от общината разказват вредите, с цел да се кандидатства пред Междуведомствената комисия по бедствия и повреди към Министерския съвет.

Хората споделят, че сега имат най-голяма потребност от бяла и черна техника, защото при наводненията печки, хладилници, перални, фризери, тв приемници и друга техника са развалени от водата или от токов удар.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР