В Милан са готови да се разделят със своя халф

...
В Милан са готови да се разделят със своя халф
Коментари Харесай

Милан чака оферта за Крунич, за да купи нападател

В Милан са подготвени да се разделят със своя халф Раде Крунич през януарския трансферен прозорец, оповестяват италианските медии.

Самият Крунич съвсем е постигнал съглашение с Фенербахче за контракт с годишна заплата от към 3,5 млн. евро, което е огромно нарастване по отношение на заплатата му в Милан, която е 1,5 млн. на сезон. От друга страна, договарянията сред играча и “росонерите ” за нов договор са прекъснати, защото той не е задоволен от предлаганата годишна заплата от 2,2 млн. евро. Ето за какво клубът чака оферта от истанбулския гранд, като поставената цена на босненския национал е 10 млн. евро. Най-вероятно “фенерите ” ще предложат 6-7 млн. евро, което е с малко повече от парите, които предлагаха за футболиста през лятото, когато не се стигна до договорка.

От Милан ще прибавят трансферната сума, която ще получат за 30-годишния полузащитник, към плануваните средства за привличането на нов централен нападател през януари. Засега предпочитана цел остава Джонатан Дейвид от Лил, който има 6 гола в 20 мача през сегашния сезон, а цената му е 40 млн. евро. През последните часове обаче засилено се заприказва за разновидността със закупуването на Серу Гираси, който прави възторг с екипа на Щутгарт през този сезон, отбелязвайки впечатляващите 18 попадения в 13 дуела. Той има допустима откупна уговорка в размер на 17,5 млн. евро, само че желанието му е да реализира трансфер чак през лятото.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР