В медиите вече се появиха част от спряганите имена в

...
В медиите вече се появиха част от спряганите имена в
Коментари Харесай

Спрягат акад. Николай Денков за премиер, а Кирил Петков и Асен Василев – за вицета

В медиите към този момент се появиха част от спряганите имена в проектосъстава на кабинет на „ Продължаваме Промяната – Демократична България “. За министър-председател обединението гласи акад. Николай Денков, а Кирил Петков – за вицепремиер. Атанас Атанасов пък е кандидатура за вътрешен министър.

Това оповестяват Нова тв и „ 24 часа “. Според източници на Нова тв Кирил Петков ще е вицепремиер по еврозоната, Шенген, надзор и ръководство на службите. Асен Василев пък бил разновидността за вице по Плана за възобновяване и резистентност, както и финансов министър.

Весела Чернева се спряга за министър на външните работи.

„ Много разногласия е провокирала кандидатурата на водача на ДСБ Атанас Атанасов, който самичък поискал да отиде в Министерство на вътрешните работи “, твърди „ 24 часа “. Пълният лист би трябвало да бъде подготвен до понеделник.

Преди ден от ГЕРБ-СДС оповестиха, че чакат проектокабинета на ПП-ДБ до неделя. А през днешния ден Борисов отхвърли да е имало сходен ултиматум и укори обединението на Промяната, че търсела плаващи болшинства.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР