В малката родопска община Доспат новоизбраният кмет Елин Радев ще

...
В малката родопска община Доспат новоизбраният кмет Елин Радев ще
Коментари Харесай

В Доспат всички общински съветници ще са от ГЕРБ

В дребната родопска община Доспат новоизбраният кмет Елин Радев ще има цялостно болшинство в Общинския съвет. Всички общински съветници са от една политическа мощ - ГЕРБ. В локалния парламент влиза цялата листа от 13 души, отпред с кмета.


За разлика от доста общини в страната, в дребната родопска община Доспат новоизбраният кмет Елин Радев няма да има проблеми с Общинския съвет. Защото всички общински съветници са от една политическа мощ - ГЕРБ. В локалния парламент влиза цялата листа от 13 души, отпред с кмета.

От малко над 5000 дали своят вот в община Доспат, повече от 83 % са подкрепили листата на ГЕРБ. Избраният за кмет Елин Радев има още по-категорична поддръжка с близо 87 %. За него това ще е втори мандат.
Сали Афузов: Много направи, добър е. Няма какво друго да избираме, просто нямаше конкуренция.Йълдъзка Саклиева: Показа резултати индивидът. Направи доста за града, нали очевидно е, което е, и сме удовлетворени от него и по тази причина го подкрепихме.
Новият-стар кмет също счита, че с работата си е спечелил доверието на хората. Дори не му се налагало да обикаля по предизборни срещи.
Инж. Елин Радев, кмет на Доспат: Тези резултати са с помощта на това, че хората оцениха това което сме създали за тях през тия четири години.
Допълва, че и до в този момент не е имал проблеми с Общинския съвет.

Инж. Елин Радев - кмет на Доспат: Когато работим в името на хората, на жителите и за развиването на общината, всички поддържат и нямаме никакви проблеми.

Сега целият Общински съвет е от една партия - партията на кмета.

Комфортно ли се работи по този начин, когато нямате действителна съпротива?

Елин Радев: Значи ние съпротива имаме, имаме и Българска социалистическа партия, и Движение за права и свободи организации.

Но тези партии в този момент остават отвън Общинския съвет.
Още по тематиката Избираме кметове и общински съветници
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР