Наша цел в София на тези избори беше да постигнем

...
Наша цел в София на тези избори беше да постигнем
Коментари Харесай

Делчев: Промяната се случи в София - просто политическите брокери я откраднаха

Наша цел в София на тези избори беше да реализираме смяна, съобщи в " Още от деня " Димитър Делчев, ръководител на ДБГ. Движение " България на жителите " поддържа кандидатурата на Мая Манолова за кмет на столицата.

Подкрепата е за смяна в модела на ръководство, който по думите му тегне на София към този момент 14 години.
Димитър Делчев: Истината е, че смяната се случи в София - просто политическите брокери я откраднаха. В София имаше всеобщо пазаруване на гласове, всеобщо образуване на избор, който се видя както на първия тур, по този начин и на втория тур.
Делчев поддържа изказванията си с образцов протокол в 32 секция от кв. " Филиповци ", в който ясно се виждат съотношенията - Йорданка Фандъкова печели там с 344 гласа, Мая Манолова - 34 гласа на балотажа или 91% за единия претендент и 9% за другия.
Димитър Делчев: Никой не е провеждал акция във Филиповци, само че нашите покровители бяха там и видяха по какъв начин при започване на изборния ден големи групи от роми се събират в учебното заведение и под някаква организация влизат, гласоподават и по този начин вършат едни проценти за ръководещата партия, което в последна сметка докара до това 4% да е разликата сред госпожа Фандъкова и госпожа Манолова.
Председателят на ДБГ разясни, че след деликатен разбор на всички протоколи от балотажа в София евентуално в края на седмицата ще ги обобщят и ще пуснат тъжба до ЦИК, надлежно и до Административния съд, в която да изискат анулиране на изборите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР