Оспорван балотаж в Перник. С минимална разлика на кметския пост

...
Оспорван балотаж в Перник. С минимална разлика на кметския пост
Коментари Харесай

Станислав Владимиров стана кмет на Перник след изключително оспорвана битка

Оспорван балотаж в Перник. С минимална разлика на кметския пост застава Станислав Владимиров от Българска социалистическа партия.

Изключително оспорвана борба - по този начин ще запомним изборите в Перник. На първи тур досегашният кмет Вяра Церовска водеше с малко над 500 гласа, само че на балотажа Станислав Владимиров съумя да притегли с 1000 гласа повече и по този начин стана кмет на Перник за идващите 4 години. Скромна акция, без шумни концерти, акция измежду хората - по този начин той дефинира формулата, която му донесе триумф. Станислав Владимиров даде обещание ръководство под знака на откритостта и прозрачността. Повече - от самия него.
Станислав Владимиров - определен за кмет на община Перник: Откритост при всички мои дейности, отчетност за всички финансови потоци, които влизат в общината. Екип построен от специалисти, одит на общината, с цел да знаем на какво стъпваме, той ще бъде показан на пернишката общност, знам това голямо очакване, което има към мен и дружно с моя екип ще се опитам да направя всичко допустимо да го оправдая.
От изборния щаб на Вяра Церовска към този момент не разясняват резултатите.

Вчера денят протече относително умерено, макар сигналите за пазаруване на гласове. Активността бе също висока - над 40 %. 80 000 перничани имаха право на глас.
Още по тематиката Местни избори 2019
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР