В ластите разследват ужасяващо откритие на лодка, плаваща в Атлантическия

...
В ластите разследват ужасяващо откритие на лодка, плаваща в Атлантическия
Коментари Харесай

Мистерия: намериха кораб с 20 мъртви край Бахамите

В ластите проверяват ужасяващо изобретение на лодка, плаваща в Атлантическия океан. Лодка с 20 тела, в това число на две деца, беше открита на 1,6 км от остров Гранд Търк, оповестиха управляващите на бахамските острови Търк и Кайкос, предадоха международните организации.

Разследващите са изключили престъпно действие, само че към момента се пробват да дефинират какво се е случило. Самоличността и произходът на мъртвите също са в развой на следствие.

„ Въпреки, че гибелта е необяснима, няма индикации за осъществено закононарушение

и следователите към момента се пробват да схванат по какъв начин тези хора са срещнали гибелта си “, се споделя в изказване на управляващите.

Рибари са забелязали дребната лодка в четвъртък сутринта (местно време) и алармирали морския клон на полицейските сили на островите Търкс и Кайкос, които изтеглиха корабчето на брега.

Разследващите подозират, че лодката е пристигнала от място, кеото е отвън Карибите .

„ Смята се, че лодката идва от място отвън Карибския район и че нито островите Търкс и Кайкос, нито районът на Бахамските острови са били крайната дестинация “, сподели полицейският комисар Тревър Ботинг.

„ Каквито и да са събитията, това е трагична обстановка, при която доста хора са изгубили живота си “, обобщава той.

Търкс и Кайкос са магнит за обезверените хаитяни, които се пробват да избягат от тази бедна страна и постоянно стават жертва на трафиканти на хора.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР