На 9 юни отново ще избираме – по план нови

...
На 9 юни отново ще избираме – по план нови
Коментари Харесай

„Избори 2 в 1: Гласът ти се чува“. Първи предизборен дебат в ефира на bTV

На 9 юни още веднъж ще избираме – по проект нови евродепутати и изключително – депутати за българския парламент. В идващите седмици до вота в студиото на „ Тази заран “ посрещаме претендентите да ни съставляват в двете институции – в дебатите по bTV.

370 млн. жители на Европейския съюз (ЕС) излъчваме 720 души, които да пишат разпоредбите за общия ни живот в Европейски Съюз. 17 от тези 720 места в Европейския парламент са за нашите представители.

Защо желаят да отидат в Брюксел и по какъв начин ще създадат живота ни тук по-добър – надпреварата на хрумвания и подходи по какъв начин да бъдат осъществени тези хрумвания стартира с първия избирателен спор по bTV.

 Кампанията „ Избори 2 в 1: Гласът ти се чува “ започва в ефира на bTV на 9 май България 3 мин. Кампанията „ Избори 2 в 1: Гласът ти се чува “ започва в ефира на bTV на 9 май  „ Маркет ЛИНКС “: Над 8% е разликата сред първата и втората политическа мощ на парламентарните избори Тази сутрин 7 мин. „ Маркет ЛИНКС “: Над 8% е разликата сред първата и втората политическа мощ на парламентарните избори  Да разберем Европа: „ На кого да се обадя, в случай че желая да приказвам с Европа? “ Светът 4 мин. Да разберем Европа: „ На кого да се обадя, в случай че желая да приказвам с Европа? “  Кампанията „ Избори 2 в 1: Гласът ти се чува “ започва в ефира на bTV на 9 май България 3 мин. Кампанията „ Избори 2 в 1: Гласът ти се чува “ започва в ефира на bTV на 9 май  „ Маркет ЛИНКС “: Над 8% е разликата сред първата и втората политическа мощ на парламентарните избори Тази сутрин 7 мин. „ Маркет ЛИНКС “: Над 8% е разликата сред първата и втората политическа мощ на парламентарните избори  Да разберем Европа: „ На кого да се обадя, в случай че желая да приказвам с Европа? “ Светът 4 мин. Да разберем Европа: „ На кого да се обадя, в случай че желая да приказвам с Европа? “

На него поканихме претенденти за европарламента от шестте политически сили, които бяха част от последния ни народен парламент. Поканата одобриха всички парламентарно показани партии без Движение за права и свободи.

Разговорът ще е в три кръга – два, в които обсъждаме огромните проблеми пред Европа. В тях въпросите задаваме ние. В трети кръг участниците в задават въпроси един на различен по реда, който дефинира прелиминарен чоп.

В първия избирателен спор в ефира на bTV един против различен застават претендентите за евродепутати Андрей Ковачев от ГЕРБ-СДС, Радан Кънев от ПП-ДБ, Петър Волгин от „ Възраждане “, Румен Гечев от Българска социалистическа партия и Димитър Гърдев от „ ИТН “ (ИТН).

Андрей Ковачев е приключил биология в университета в Саарланд, Германия. Три мандата е евродепутат от Европейската национална партия (ЕНП), определен от ГЕРБ. На изборите през юни е втори в листата на ГЕРБ- Съюз на демократичните сили.

Радан Кънев е приключил право в СУ „ Свети Климент Охридски “. От 2019 година до през днешния ден е евродепутат, също от ЕНП, определен с листата на „ Демократична България “. На тези избори е пети в листата на ПП-ДБ за Екологичен потенциал.

Петър Волгин е приключил българска лингвистика в СУ „ Свети Климент Охридски “. Дълги години работи като публицист в БНР. Сега е втори е в листата на партия „ Възраждане “ за евроизборите.

Румен Гечев е приключил политическа стопанска система в УНСС. Бил е народен представител 9 мандата в Народното събрание от Българска социалистическа партия. Сега претендент на партията за Европейския парламент.

Димитър Гърдев приключил е интернационалните стопански връзки в УНСС, народен представител е в 45-ото Народно събрание. Сега е трети в листата на Има Такъв Народ за европейските избори.

Гледайте във видеото онлайн първия избирателен спор в ефира на bTV!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР